De vakmannen van Cachet

Cachet Schrijnwerken staat synoniem voor puur vakmanschap met een passie voor hout. Aan het roer staat Kurt Warrewaere met al meer dan 25 jaar ervaring in schrijnwerkerij. Zijn team bestaat uit 12 mensen, stuk voor stuk gedreven specialisten met oog voor gedetailleerde houtbewerking. 

Onze troeven

Unieke, persoonlijke aanpak

Bij Cachet bent u niet zomaar klant. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en budget en vervaardigen uw schrijnwerk volledig op maat. 

100% klantentevredenheid

Wij willen dat u 100% tevreden bent en gaan tot het uiterste om u een onnavolgbare service te bieden.

Eigen productieatelier

Alle houten ramen en deuren, poorten en gevelbekleding vervaardigen we in ons productieatelier in Wingene. Cachet staat voor Belgische vakmanschap in schrijnwerk.

Cachet Logo

Wat klanten vertellen over Cachet

Wij kunnen natuurlijk uren over onszelf vertellen, maar we laten liever onze klanten aan het woord. 

“Kwaliteit aan scherpe prijzen.”

“Wij deden beroep op Cachet en zijn heel tevreden over de samenwerking. Het ruime aanbod en de vlotte afhandeling zijn maar enkele pluspunten.”

Jan en Marleen – Aalter

“Een ambachtelijk atelier met grote zorg voor het product”

“Na ons bezoek met de architect op het atelier van de firma Cachet werd de twijfel over de keuze en de mogelijkheden van dit materiaal volledig teniet gedaan.  Het eindresultaat voldoet volledig aan onze verwachtingen.”

Dirk en Barbara 

“Er staat geen maat op het maatwerk van Cachet”

“Voor ons project zijn we met een aantal ideeën gaan aankloppen bij de mensen van Cachet.  Zij hebben goed geluisterd en onze ideeën omgezet in een heel concreet voorstel waardoor we ons een goed idee konden vormen van hoe het er uiteindelijk ging uitzien.   Tijdens de installatie werd het duidelijk dat het vakmannen zijn : bij ons ging het om renovatie, waardoor alles maatwerk was en er vaak naar creatieve oplossingen moest worden gezocht.  Deze hebben we gevonden samen met de mensen van Cachet.  Een aanrader.”

Nicolas en Sofie