Ramen en deuren die uw woning extra cachet geven

Zoekt u buitenschrijnwerk dat uw woning naar een hoger niveau tilt? Dan bent u bij de vakmensen van Cachet aan het ideale adres. Onze ramen en deuren zijn het resultaat van jarenlange ervaring in hout, pvc, aluminium en steellook.

Houten Deuren

Bij Cachet vervaardigen we houten schrijnwerk in ons eigen CNC-gestuurd productieatelier. U kiest uit verschillende houtsoorten in diverse prijsklassen en kleuren. Ook ecologisch verantwoorde houtsoorten zitten in ons gamma.

Houten Ramen

Naast onze ruime keuze in houten deuren bieden wij uiteraard ook houten ramen aan in alle stijlen en kleuren waarbij complexe niet alledaagse constructies in maatwerk voor ons geen geheimen kent.

Steellook

Ramen en deuren in Engelse steellook zijn aan een flinke opmars bezig. Hiermee kiest u voor het comfort van aluminium ramen, gecombineerd met het cachet van authentieke, stalen ramen die perfect tot hun recht komen in een landelijke woning.

Alu & PVC

Wij bieden ook ramen en deuren aan in pvc en aluminium.  

Verborgen ramen en deuren

Bij een verborgen vleugel raam- of deurprofiel wordt de opengaande vleugel volledig weggewerkt uit het zicht. Hierdoor zie je niet waar het raam of de deur opengaat. Een verborgen vleugel geeft daarom een strakke belijning aan je ramen en deuren en draagt bij tot de minimalistische uitstraling van je woning.  

Verborgen ramen & deuren

Steellook ramen & deuren

Houten ramen

Houten deuren

Vraag uw offerte aan

Wenst u graag een offerte op maat? Contacteer ons, wij helpen u graag verder.